Едно решение. Една компанија.

IDIS дизајнира, развива и произведува надзорни решенија и е најголемата фабрика за видеонадзор во Кореа. Главната придобивка е понудата на комплетни (end-to-end) решенија за видеонадзор со највисок квалитет и испорачува иновации кои се едноставни за користење, флексибилни и способни да ги задоволат сите барања за надзор – сето тоа со перформанси, квалитет и ниска цена на користење тешко достижни од конкуренцијата. Најдобрата функционалност, како што е Smart UX, Failover се применуваат во комплетна понуда на NVR-и и камери како и решенија за cyber сигурност и други иновативни технологии.

www.idisglobal.com